Πολάκης: Δεν ηχογραφώ κανέναν – Ο Στουρνάρας να απαντήσει αν διαψεύδει το περιεχόμενο της συζήτησής μας (Video)

Πολάκης: Δεν ηχογραφώ κανέναν – Ο Στουρνάρας να απαντήσει αν διαψεύδει το περιεχόμενο της συζήτησής μας (Video)

Επιχείρηση σπίλωσης οικειοποιούμενος τη θεσμική του ιδιότητα από τον Γιάννη Στουρνάρα εναντίον του κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης. 

Ο λόγος του Παύλου Πολάκη ήταν ένας κόλαφος: «Επειδή εδώ και τρεις τέσσερις μέρες έχει εξαπολυθεί επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα μου αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω» είπε και πρόσθεσε: «Ποια είναι η μεγάλη εικόνα: Βγαίνει ο Τσουκάτος στο δικαστήριο και λέει ότι χρηματοδοτήθηκε το ΠΑΣΟΚ με 16 δισεκατομμύρια ευρώ… Βγαίνει στην επιφάνεια ότι το «Πρώτο Θέμα» ότι το χρηματοδότησε εφοπλιστής από την Ελβετία με 1,8 εκατομμύρια ευρώ… Βγαίνει ότι ο ίδιος εφοπλιστής έχει χρηματοδοτήσει την επιχείρηση της κ Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με 800 χιλιάδες ευρώ… Κι ύστερα όλοι ασχολούνται ξαφνικά με το δάνειο του Πολάκη. Πού είναι όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων και δε λέω για μένα αλλά για να υποστηρίξουν τα δικαιώματα της οικογένειάς μου; Βγαίνει μία διαρροή και λέει ότι πήρα παράνομο δάνειο και βγαίνει η τράπεζα και λέει ότι το πήρα νόμιμα. Και βγαίνουν μετά Πορτοσάλτε, Παπαναγιώτου, διαβόλοι, τριβόλοι, όλοι αυτοί που τα έπαιρναν από το ΚΕΕΛΠΝΟ,…

Διαβάστε ακόμη: Ο πονηρίδης κύριος Στουρνάρας

Διαβάστε ακόμη: Το Documento, ο Πολάκης, ο Στουρνάρας, τα παπαγαλάκια και άλλα εξωτικά πτηνά

Δεν ηχογραφώ κανέναν

Τέλος ο κ. Πολάκης ξεκαθάρισε ότι δεν κατέγραψε τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρανάρα και τον κάλεσε να μιλήσει πολιτικά και επί της ουσίας των όσων είπαν.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεφώνημα Πολάκη στον Στουρνάρα: Καλώς ελέγχετε το δάνειό μου αλλά να ελέγξετε και τα υπόλοιπα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter