Πολάκης για διαχείριση κορονοϊού: «Έχει χαθεί η μπάλα»

Πολάκης για διαχείριση κορονοϊού: «Έχει χαθεί η μπάλα»

Από τα κρούσματα σε Πάρο και Αντίπαρο ως τα ανύπαρκτα εμβόλια που υποσχόταν χθες ο Κικίλιας, οι μάσκες των «αρίστων» έπεσαν, λέει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Κάτι οι «αποκαλύψεις» Χαρδαλιά – Κοντοζαμάνη, που επί της ουσίας ομολόγησαν –όπως ανέδειξε ο Γιάννης Ραγκούσης– την κυβερνητική απόφαση να αποκρύπτουν το μέγεθος της διασποράς σε συγκεκριμένα νησιά.

Κάτι η ηχηρή διάψευση από πλευράς Κομισιόν του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος το πρωί της Τρίτης προανήγγελλε παραγγελία εμβολίων που ακόμα δεν υπάρχουν…

«Έχει χαθεί η μπάλα», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναπαράγοντας το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέφερε: «Αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν σχεδόν αστείο. Η Κομισιόν, όπως ήταν λογικό, ήδη διέψευσε τον υπουργό Υγείας που το πρωί διαβεβαίωνε ότι η χώρα μας θα προμηθευτεί ένα εμβόλιο που ακόμα δεν υπάρχει.

Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα είναι και η τελευταία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπό την κατάρρευση του ανεπαρκούς σχεδίου της, υπόσχεται “χάντρες και καθρεφτάκια” αντί να παραδεχτεί το προφανές: ότι οδηγεί τη χώρα στην ύφεση και αφήνει την κοινωνία απροστάτευτη στην πανδημία.

Ο φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών είναι και απαράδεκτος και επικίνδυνος».

Από το στόχαστρο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν ξέφυγαν όμως ούτε οι αρμόδιοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ο Παύλος Πολάκης… περιέλαβε Χαρδαλιά – Κοντοζαμάνη γράφοντας: «Οι “άριστοι” ΣΚΟΤΩΣΑΝ οικονομικά Πάρο – Αντίπαρο με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα κρούσματα κορονοϊού. Οι μάσκες έπεσαν! Επιτελικό κράτος του Μωυσή, όχι μπούρδες!».

Δείτε τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2663906950519436&set=a.1386435318266612&type=3

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2663801123863352&id=100007004708966

Οι «άριστοι» ΣΚΟΤΩΣΑΝ οικονομικά Πάρο-Αντίπαρο με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού.Οι μάσκες έπεσαν !!!!
Επιτελικό κράτος του Μωϋσή ,όχι μπούρδες!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Dienstag, 18. August 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter