Πολάκης για δηλώσεις Καραχάλιου: Τι θα βγει ακόμα…

Πολάκης για δηλώσεις Καραχάλιου: Τι θα βγει ακόμα…

Στις νέες εξελίξεις και πληροφορίες καθώς και στα νέα ερωτήματα με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, αναφέρεται σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε τις δηλώσεις του συμβούλου του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νίκου Καραχάλιου, σχετικά με τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξή του στο Ράδιο 98,4 της Κρήτης, ο κ. Καραχάλιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: «αυτή την αρμοδιότητα για τα ασυνόδευτα παιδιά την πήρε απευθείας ο κ. Μητσοτάκης στο γραφείο του. Ξέρετε ποιές είναι οι δύο αρμοδιότητες που έχει ο κ. Μητσοτάκης απευθείας από τις εκατοντάδες που έχει η κυβέρνηση; Την ΕΥΠ που και εδώ τίθεται ζήτημα Δημοκρατίας και την υπόθεση των μεταναστών. Έφτιαξε ειδική γραμματεία κάτω από τον κ. Σκέρτσο που είναι το δεξί του χέρι και έβαλε την κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη, φίλη Δοξιάδη και Λιγνάδη να είναι υπεύθυνη».

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!

Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!

Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ….

Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!!

….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης ….

Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες, Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Τι θα βγει ακόμα……

Διαβάστε επίσης: Ν. Καραχάλιος: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ο ίδιος την ευθύνη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρώην σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή προκάλεσε την… οργή της ΝΔ η οποία με δήλωσή της εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναπάραξε τα λεγόμενα του κ. Καραχάλιου!

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από τη χυδαιότητα #ΝΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνεται στο σχόλιο της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter