Πολάκης κατά Σοφού και οι συνομιλίες «φωτιά» – Γιατί ζητάει να αφαιρεθεί η άδεια του δικηγόρου μετά τις αποκαλύψεις του Documento (Photos)

Πολάκης κατά Σοφού και οι συνομιλίες «φωτιά» – Γιατί ζητάει να αφαιρεθεί η άδεια του δικηγόρου μετά τις αποκαλύψεις του Documento (Photos)

Επίθεση Πολάκη στον δικηγόρο, αντιπρόεδρο του ΔΣΑ, Θέμη Σοφού για την υπόθεση της συζήτησης που είχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Πολάκης που δημοσιεύει φωτογραφίες από διαλόγους του κ. Σοφού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη  που δημοσιεύτηκαν στο Documento της Κυριακής και ουσιαστικά ζητάει να αφαιρεθεί η άδεια να δικηγορεί ο κ. Σοφός αφού αναφέρεται σε “δικό” του εισαγγελέα. 

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη και τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν: 

Μάλιστα κύριε Σοφε,αντιπρόεδρε του ΔΣΑ !!!!Όταν έχεις κάνει τέτοιες συνομιλίες από τηλεφώνου όπως αυτές που φαίνονται στις άλλες τρεις φωτογραφίες ,τότε βέβαια θα έβγαζες «παράνομη» τη δημοσιοποίηση όχι μόνο τη δικιά μου με το Στουρνάρα ,αλλά και της Θείας μου της Μαρίκας με τη γειτόνισσα της στο χωριό για το τι έψησαν για μεσημέρι!!!!

Υγ Σε αυτόν το δικηγόρο που λέει «δικό» του τον εισαγγελέα δεν πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος;;;; Τα θεσμικά όργανα της Δικαιοσυνης και οι συνδικαλιστικοί φορείς της τι λένε;;;;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2252784864964982&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter