Ο Πολάκης αναδεικνύει τα ψεύδη του «αδιευκρίνιστου Άδωνη Γεωργιάδη» για τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ (Video)

Ο Πολάκης αναδεικνύει τα ψεύδη του «αδιευκρίνιστου Άδωνη Γεωργιάδη» για τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ (Video)

Απάντηση στα χθεσινά ψέματα -όπως τα χαρακτηρίζει- του Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με την φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, έδωσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστής ΕΠΕΚΕ, Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι το πόρισμα που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας αποδεικνύεται άνθρακας.

«Συζητήθηκε χθες στη Βουλή, η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου» αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Π. Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Δείτε επίσης: Άδωνης για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Εγώ έδωσα προφορική εντολή, δεν υπήρξε ζημία επειδή εργάστηκαν

«Άνθρακας ο θησαυρός» αποδεικνύεται το πόρισμα που κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο Άδωνης Γεωργιάδης σχετικά με τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν ντράπηκε να φέρει στη Βουλή, πόρισμα του Σεπτεμβρίου του 2020, το οποίο δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη και για το οποίο 3,5 χρόνια μετά δεν έχει κινηθεί καμία ποινική διαδικασία» επισημαίνει σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο Παύλος Πολάκης στο Youtube.

Δείτε επίσης: Σφοδρή σύγκρουση Πολάκη – Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Είσαι διεφθαρμένος και… αρχειοθετημένος»

Τη Δευτέρα συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου. Ο υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

 

Ωστόσο, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος παραθέτει και τα σχετικά στοιχεία, «λόγω μάλλον «χαρακτηριστικής κουφότητας» δεν πρέπει να πρόσεξε ότι:

1. το πόρισμα που έφερε ως κάτι το καινούργιο στη Βουλή, κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020.

2. όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα, καμία ευθύνη δεν προκύπτει.

3. ενώ το πόρισμα έχει σταλεί εδώ και 3,5 χρόνια στη δικαιοσύνη καμία σχετική ενέργεια δεν έχει γίνει».

«Χωρίς καμία ντροπή, ο «αδιευκρίνιστος Πινόκιο», τόλμησε μέσα στη Βουλή να ισχυριστεί ότι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αφορά σε όλη τη περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα «έβγαλε την περίοδο Αδώνιδος Γεωργιάδου τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό…» όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ το πόρισμα αφορά στην περίοδο μετά τις 15/02/2016, όταν δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό» υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Και προστίθεται ότι: «Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της δίκης για τις 22 παράνομες προσλήψεις αλλά και της επερχόμενης, για τις 74 παράνομες προσλήψεις (συνολική ζημιά για το δημόσιο 1.600.000 €), που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΥΥ, αποφάσισε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα».

«Να ξέρει ότι δεν θα του περάσει. Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει» καταλήγει τονίζοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει ότι αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη ο Άδωνις Γεωργιάδης και δεν ανακαλέσει στις επόμενες δύο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: Αίτημα να καταθέσει και στη δεύτερη δίκη της «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» και τις παράνομες προσλήψεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter