Πολάκης: Μετά το κράξιμο μπήκαν στο σύστημα οι λιγνίτες

Πολάκης: Μετά το κράξιμο μπήκαν στο σύστημα οι λιγνίτες

Η πραγματικότητα διαψεύδει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και ό,τι έλεγε πρόσφατα στη Βουλή σχετικά με το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αρνούμενος να προσθέσει και πάλι τους λιγνίτες ώστε να πέσει το κόστος του ρεύματος.

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σημειώνει πως την ώρα που η μεγαβατώρα από φυσικό αέριο έφτασε τα 300 ευρώ, σήμερα με τους λιγνίτες η τιμή έπεσε κάτω από τα 100 ευρώ.

Παραπέμπει μάλιστα σε ανάρτηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη που σημειώνει: «Αυτό αποδεικνύει περίτρανα και μάλιστα με όρους αγοράς ότι οι λιγνιτικές μονάδες είναι κατά πολύ φθηνότερες από τις μονάδες Φυσικού Αερίου.» 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μετά το ΚΡΑΞΙΜΟ και αφού η μεγαβατώρα από Φυσικό αέριο έφτασε στα 300 ευρώ, σήμερα μπήκαν στο σύστημα οι ΛΙΓΝΙΤΕΣ ρίχνοντας την τιμή της μεγαβατώρα σε λίγο κάτω από 100 ευρώ!!
Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Αδαμιδη, προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και θυμηθείτε τον ανέμελο πρωθυπουργό να μας λέει μόλις την προηγούμενη βδομάδα από το νήμα της Βουλης πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους λιγνίτες γιατί είναι ακριβό ρεύμα λόγω του φόρου ρύπων!!
Αυτό μας κυβερνά δυστυχώς, αλλά όχι για πολύ….

Διαβάστε επίσης: 

Ηλεκτρική ενέργεια: Νέα άνοδος «ηλεκτροσόκ» – Στον λιγνίτη στρέφεται η ΔΕΗ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter