Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πολλαπλή προσφορά Volvo

Το πρόγραμμα Volvo Now επανέρχεται για το 2017 με τις νέες εκδόσεις Livtech που διαθέτουν επιπλέον συστήματα τεχνολογίας και διατίθενται σε προνομιακές τιμές.

Ταυτόχρονα, με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Αξίζει να σημειωθεί ότι με το Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει αρκετά τα 5.000 € ενώ ειδικά για το δωρεάν πλήρες σέρβις, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Οι νέες εκδόσεις Livtech - για τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 - διαθέτουν επιπλέον high tech συστήματα όπως το αυτόματο παρκάρισμα (Park Assist Pilot), η πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας καθώς και το σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη.

Σημειώστε ότι H προσφορά αφορά αυτοκίνητα η παραγγελία των οποίων θα γίνει έως και τις 31 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.