Πόλο: Περιμένουν τον αντίπαλο στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Πόλο: Περιμένουν τον αντίπαλο στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλο της στο φάιναλ φορ του LEN Champions League μετά την εντυπωσιακή πρόκριση της, επί της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης Σαμπαντέλ, από την Ισπανία.

Οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν την κλήρωση (δεν έχει οριστεί ακόμα πότε θα γίνει) των ημιτελικών εκεί όπου προκρίθηκαν η ρωσική Ουραλότσκα (απέκλεισε την επίσης ρωσική Κίνεφ Κίρισι) και οι ουγγρικές Ουίπεστ (απέκλεισε τη Ρόμα) και Ντουναϊσβάρος (απέκλεισε την ισπανική Ματαρό).

Αξιοσημείωτο της επιτυχίες της ελληνικής ομάδας είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά από το 2004 μέχρι σήμερα, θα απουσιάσουν Σαμπαντέλ και Κίνεφ οι οποίες μαζί με τον Ολυμπιακό αποτελούν το τρίπτυχο των ευρωπαϊκών συλλόγων στο πόλο γυναικών καθώς καμία από τις τρεις δεν είχε λείψει από το φάιναλ φορ από το 2005 μέχρι πέρσι!

Η LEN δεν έχει ενημερώσει ακόμη για την ημερομηνία της κλήρωσης, ενώ παράλληλα θα αποφασιστεί και η έδρα του φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στην έδρα μιας εκ των τεσσάρων φιναλίστ. Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στο διήμερο 30 Απριλίου-1 Μαΐου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter