Πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη και στην Επιτροπή παρά τη «μουγκαμάρα» προανήγγειλε ο Πολάκης

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη και στην Επιτροπή παρά τη «μουγκαμάρα» προανήγγειλε ο Πολάκης

Η αποκάλυψη του Documento για την ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργού αναμένεται να έρθει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και ενώπιον της Δικαιοσύνης όπως είπε άλλωστε και από το βήμα της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε επίσης: Καταπέλτης ο Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Καμία απάντηση για το πόθεν έσχες (Video)

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε την τακτική της… σιωπής ενώ παράλληλα, Κώστας Αχ. Καραμανλής και Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν υπερασπίστηκαν τον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού: «Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!» σχολίασε λέγοντας ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «κάνει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες από το 2017» ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε πως «εμείς θα παρέμβουμε και στην Επιτροπή του πόθεν έσχες αλλά και στη Δικαιοσύνη», που, όπως τόνισε, «τώρα εδώ, που έχει στοιχεία, δεν βλέπει, δεν ακούει! Μουγκαμάρα!».

«Ελπίζουμε τώρα που ο πρωθυπουργός έχει πάρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σπίτι του Βολταίρου να έχει διδαχθεί από τη ρήση του: ‘Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Δεν είναι η καταγωγή, αλλά η αρετή μόνο που τους κάνει να διαφέρουν’ και να μη συνεχίσει να πιστεύει, όπως δήλωνε, στις κοινωνικές ανισότητες», είπε από την πλευρά της η Ολ. Τελιγιορίδου. «Ο πρωθυπουργός, επειδή είναι γόνος οικογένειας με όνομα, δεν έχει το δικαίωμα να μην τηρεί και να μην εφαρμόζει τους νόμους. Οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πόθεν έσχες και οφείλει πρώτα από όλους να τηρεί τους νόμους», υπογράμμισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter