«Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας» από τη Nissan

«Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας» από τη Nissan

Η Nissan λανσάρει στην Ινδία το «Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας», επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό προκειμένου να χρησιμοποιεί τη ζώνη ασφαλείας των πίσω καθισμάτων.

Μετά από έρευνες που έχουν γίνει, μόλις ένας στους πέντε Ινδούς τη χρησιμοποιεί, με το μεγαλύτερο ποσοστό να μην τη «φορά», αφού όπως είπε, νιώθει άβολα, ενώ φοβάται πως φθείρονται τα ρούχα του.

Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Κουνάλ Ραουάλ, η Nissan δημιούργησε το Seat Belt Shirt (SBS – Πουκάμισο με Ζώνη Ασφαλείας), για να πείσει και τους πιο δύσπιστους, πως η ζώνη στα πίσω καθίσματα είναι αναγκαία και δεν φθείρει τα ρούχα.

Το πουκάμισο Nissan Seat Belt είναι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα, συνδυάζει στιλ και ποιότητα και διατίθεται σε λευκό χρώμα. Είναι κατασκευασμένο από ένα απαλό, διαπνέων και ελαφρύ μίγμα βαμβακιού-πολυεστέρα.

Μάλιστα, φέρει τη σχετική σήμανση με τη ζώνη ασφαλείας, εξασφαλίζοντας πως αυτός που το φορά, δεν θα ξεχάσει να «φορέσει» και τη ζώνη, με την οποία η ασφάλεια κατά την πορεία του, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter