«Πουλάει» το ηλεκτρικό Van της Nissan

Mε τις πωλήσεις του κατά το 2016 να κλείνουν στις 4319 μονάδες, το Nissan e- NV200 είναι το πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο βαν στην Ευρώπη (σε σύνολο 17 χώρων). Το Ηνωμένο Βασίλειο αποδείχθηκε ότι είναι η κορυφαία αγορά στην Ευρώπη για το Nissan e-NV200, με τις αγορές της Νορβηγίας και της Γαλλίας να ακολουθούν.

Οι δηλώσεις του Gareth Dunsmore, Διευθυντή για τα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα της Nissan Europe, εξηγούν τους λόγους της επιτυχίας αυτής: «Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στις μεταφορές με μηδενικές εκπομπές ρύπων, γίνεται ολοένα και σημαντικότερη … Πέρα από τα προφανή περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, οι ιδιοκτήτες του e-NV200 επωφελούνται και από το χαμηλό κόστος λειτουργίας του (ξεκινώντας από μόλις € 0,03 ανά χιλιόμετρο), την ομαλή και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση , όπως και από το 40 τοις εκατό χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με ένα ισοδύναμης απόδοσης πετρελαιοκίνητο όχημα.»

Οι ιδιοκτήτες του Nissan e-NV200, που διαθέτει αυτονομία 170 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εγγύηση πέντε χρόνων / 100.000 χιλιομέτρων της Nissan, που καλύπτει μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος, την χωρητικότητα της μπαταρίας, τη διάβρωση (έως 12 έτη) και την οδική βοήθεια.

Διαθέσιμο τόσο σε έκδοση βαν, όσο και στις επιβατικές εκδόσεις Combi / Evalia, είτε ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, το e-NV200 προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές που καλύπτουν στο έπακρο κάθε απαίτηση, και η μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια λύση μεταφοράς τόσο για οικογένειες, όσο και για επιχειρήσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.