Πούτιν για Ουκρανία: Αν συνεχιστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα απαντήσουμε σκληρά

Πούτιν για Ουκρανία: Αν συνεχιστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα απαντήσουμε σκληρά

Την διενέργεια τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον της Ρωσίας κατήγγειλε ο ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Ενώ δεσμεύτηκε πως θα αντιδράσει σθεναρά αν συνεχιστεί η προκλητικότητα.

Τα σχόλια του μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Εκεί ο πρόεδρος της Ρωσίας προχώρησε σε μπαράζ λεκτικής προκλητικότητας αφήνοντας να εννοηθεί πως θα επιτεθεί χρησιμοποιώντας πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εναντίον ενεργειακών, στρατιωτικών και τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Ουκρανίας ως αντίποινα. Μάλιστα έκανε λόγο για επίθεση σε «ζωτικής σημασίας γέφυρα που ενώνει τη Ρωσία με την προσαρτηθείσα χερσόνησο της Κριμαίας».

«Είναι προφανές πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας διέταξαν, οργάνωσαν και διενήργησαν την τρομοκρατική επίθεση που είχε στόχο να καταστρέψει κρίσιμες πολιτικές υποδομές», υπογράμμισε για την έκρηξη της γέφυρας.

«Αν συνεχιστούν οι απόπειρες διενέργειας τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφός μας, οι απαντήσεις της Ρωσίας θα είναι σκληρές και στην κλίμακά τους θα ανταποκρίνονται στο επίπεδο των απειλών που δημιουργούνται για τη Ρωσική Ομοσπονδία. Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία γι΄αυτό», είπε ο Πούτιν.

Διαβάστε επίσης:

Ο νέος στρατηγός της Ρωσίας, η αποδυνάμωση του Πούτιν και η κλιμάκωση του πολέμου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μολδαβία καταγγέλλει ότι ρωσικοί πύραυλοι μπήκαν στον εναέριο χώρο της

Πόλεμος στην Ουκρανία: Καρέ καρέ η στιγμή που πύραυλος πέφτει δίπλα σε κοπέλα – Σοκαριστικές εικόνες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter