Πράγα: «Είχαμε περάσει από το σημείο λίγο νωρίτερα» – Έλληνας περιγράφει τις στιγμές μετά τη φονική επίθεση (Video)

Πράγα: «Είχαμε περάσει από το σημείο λίγο νωρίτερα» – Έλληνας περιγράφει τις στιγμές μετά τη φονική επίθεση (Video)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το μακελειό στην Πράγα με 24χρονο φοιτητή να ανοίγει πυρ σκοτώνοντας 15 άτομα και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους 24.

Ο Αντώνης Αγγελίδης, ο οποίος βρισκόταν στην τσεχική πρωτεύουσα για διακοπές, περιέγραψε στην ΕΡΤ τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στην περιοχή μετά τη φονική επίθεση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι λίγη ώρα πριν την επίθεση βρισκόταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του.  «Περάσαμε με το αυτοκίνητο, είχαμε παρκάρει ακριβώς εκεί και είχαμε απομακρυνθεί λίγα μέτρα, δηλαδή είχαμε ανέβει προς το κάστρο της παλιάς πόλης και είδαμε όλο το περιστατικό πανοραμικά. Αμέσως ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος. Αρχίσαμε να ακούμε σειρήνες και ασθενοφόρα», ανέφερε στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Φάνηκε άτι σοβαρό είχε συμβεί. Στην αρχή δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή το σημείο αποκλείστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

«Δεν μπορούσε να περάσει κανείς. Αυτό που βλέπαμε εμείς από το σημείο που ήμασταν ήταν κόσμο πανικόβλητοι, έτρεχαν παντού πολλά ασθενοφόρα, σειρήνες. Επικρατούσε ένας πανικός στο σημείο και στους γύρω δρόμους. «Βλέπαμε παντού αστυνομικούς με περιπολικά, οι οποίοι ανακατεύθυναν τον κόσμο σε διάφορες πλευρές. Φαντάζομαι ότι θα συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο γιατί θα εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο» ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.

Διαβάστε επίσης: Πράγα: «Φρικτό προμελετημένο έγκλημα» – Έρευνα για τα κίνητρα του 24χρονου μακελάρη (Videos)

Οι μαζικές δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια

Πράγα: Πρώτα σκότωσε τον πατέρα του και μετά αιματοκύλισε το πανεπιστήμιο – Φοιτητές έπεφταν από τα παράθυρα να σωθούν (Video)

Πράγα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο μακελάρης σπέρνει τον θάνατο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter