Πράγα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο μακελάρης σπέρνει τον θάνατο

Πράγα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο μακελάρης σπέρνει τον θάνατο

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο  που είδε το φως της δημοσιότητας με τη στιγμή που ο 24χρονος David Kozak πυροβολούσε και «έσπερνε» τον θάνατο κατά τη διάρκεια του αιματοκυλίσματος στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.

Δείτε επίσης: Πράγα: Πρώτα σκότωσε τον πατέρα του και μετά αιματοκύλισε το πανεπιστήμιο – Φοιτητές έπεφταν από τα παράθυρα να σωθούν (Video)

Το βίντεο δείχνει τον 24χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου του Καρόλου να βρίσκεται στην οροφή, να φωνάζει και να ανοίγει πυρ κατά των ανθρώπων που έτρεχαν πανικόβλητοι να ξεφύγουν στη γέφυρα που περνάει μπροστά από το κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μακελάρης χρησιμοποιούσε ένα πολυβόλο όπλο ZEV .308 WIN για να «σπείρει» τον θάνατο στην Πράγα.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι -ανάμεσα τους και ο δράστης – ενώ τραυματίστηκαν 24 άλλοι, εκ των οποίων οι 9 είναι σοβαρά.

Δείτε επίσης: Τρόμος στην Πράγα: Ο μακελάρης ήθελε να… μιμηθεί επίθεση στη Ρωσία – Κρεμασμένοι στο κενό για ώρα φοιτητές για να σωθούν (Videos)

Πράγα: 11 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς σε Πανεπιστήμιο – Στα περβάζια οι φοιτητές για να σωθούν (Video-Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter