«Πράσινη» αντεπίθεση με Λεσόρ, Μήτογλου, Σλούκα

«Πράσινη» αντεπίθεση με Λεσόρ, Μήτογλου, Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την προβληματική Βασκόνια με σύμμαχο την έδρα και επέστρεψε στις επιτυχίες: 95-81. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 48-43. Τον αγώνα παρακολούθησαν στο ΟΑΚΑ περίπου 5.000 θεατές.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με διαφορά που έμεινε ωστόσο σε μονοψήφιο επίπεδο στις πρώτες τρεις περιόδου: 34-27, 59-51. Οι Βάσκοι ισοφάρισαν σε 63-63, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε με σερί 7-0 όπου πρωταγωνίστησε ο Ματίας Λεσόρ (13 ριμπάουντ). Το σκορ έγινε 81-70 με ενορχηστρωτή τον Κώστα Σλούκα (7 ασίστ) και σκόρερ τον Ντίνο Μήτογλου και η ελληνική ομάδα δεν απειλήθηκε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός (2-3) έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Παπαπέτρου, Μαντζούκα, Μωραΐτη. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε τους Σλούκα 12, Βιλντόσα 3, Γκραντ 9, Γκάι 13, Γκριγκόνις 7, Ερνανγκόμεθ 3, Μήτογλου 23, Λεσόρ 23, Μπαλτσερόφσκι 2, Κ. Αντετοκούνμπο. Την ερχόμενη Παρασκευή, το «τριφύλλι» εκστρατεύει στη Βαρκελώνη.

Από την επίσης αποδεκατισμένη Βασκόνια, που παρατάχθηκε με 8 ετοιμοπόλεμους παίκτες και έπεσε στο 1-4, ξεχώρισαν οι Χάουαρντ 22, Μαρίνκοβιτς 17, Μάνιον 17, Σεντεκέρσκις 9. Ανάμεσα στους απόντες ήταν και ο Έλληνας διεθνής Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα επιστρέψει σε δύο μήνες.

O Oλυμπιακός νίκησε χθες την Εφές στο Φάληρο με 75-57 στο κατάμεστο ΣΕΦ και βρίσκεται στο 3-2. Την επόμενη Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρ των Δημήτρη Ιτούδη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Νικ Καλάθη, Γιώργου Παπαγιάννη.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter