Πράσινο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου: Οι οπαδοί ζητούν αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ – Πεδίο μάχης η λεωφόρος Αλεξάνδρας

Πράσινο συλλαλητήριο κατά Αλαφούζου: Οι οπαδοί ζητούν αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ – Πεδίο μάχης η λεωφόρος Αλεξάνδρας

Περίπου 7-8.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 13 για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Μοναδικό αίτημα των οπαδών είναι να παραχωρήσει τις μετοχές που έχει στην ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος της και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Οι φίλοι των Πρασίνων βρίσκονται στα «κάγκελα», μετά και τη φετινή απώλεια του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να συμπληρώνει 14 χρόνια μακριά από την κορυφή, έχοντας τα 12 εξ αυτών τον Γ. Αλαφούζο στη διοικητική ηγεσία.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Αρεως και από κει πήγαν στο γήπεδο της Λεωφόρου. «Ο ΠΑΟ έχει τη δική του ιστορία και εσύ είσαι η μαύρη σελίδα σε αυτή», ανέφερε ένα μεγάλο πανό, ενώ αρκετές φορές οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι είπαν και το σύνθημα «ελεύθερο σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ».

Ο Παναθηναϊκός στις 20.00 υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ τον Ολυμπιακό.

Προς το τέλος του συλλαλητηρίου η Λεωφόρος Αλεξάνδρας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και ξέφυγε από τον έλεγχο. Τα επεισόδια ήταν μεγάλης έντασης και η ατμόσφαιρα αποπνικτική μετά από την χρήση χημικών που έγινε από αστυνομικούς. Προκλήθηκαν φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, ενώ κάποιοι οπαδοί άναψαν και φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.

Διαβάστε επίσης 

Ευαγγελισμός: Προκλητικός Γεωργιάδης για τους VIP του Conference League: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα 

Οι μισθωτοί έχασαν €10 δισ. με πρωθυπουργό Μητσοτάκη  

Γιατροί για VIP στον «Ευαγγελισμό»: To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί όλο και περισσότερο το σύστημα υγείας (Video)

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Πλημμύρες Θεσσαλία: Αγρότες μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου – Φριντζήλα: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter