Πρέβεζα: Πήγε να αποφύγει επίθεση από σκύλο και τον χτύπησε αυτοκίνητο (Photos)

Πρέβεζα: Πήγε να αποφύγει επίθεση από σκύλο και τον χτύπησε αυτοκίνητο (Photos)

Σοβαρός τραυματισμός για έναν 16χρονο μαθητή στην Πρέβεζα, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποφύγει επίθεση από αδέσποτο σκύλο, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο 16χρονος μεταφέρεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, σύμφωνα με το τοπικό onpreveza.gr, όταν είδαν αδέσποτο σκυλί να κυνηγάει το αγόρι, το οποίο στην προσπάθεια του να το αποφύγει μπήκε στο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου ένα διερχόμενο Ι.Χ, χωρίς να καταλάβει τίποτα χτύπησε τον 16χρονο και τον πέταξε πολλά μέτρα μακριά.

Αμέσως στο σημείο έτρεξε κόσμος που είδε το περιστατικό, από τη μία να διώξει το αδέσποτο σκύλο και από την άλλη να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει τον 16χρονο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αστυνομικοί της Τροχαίας, έκλεισαν το δρόμο για αρκετή ώρα ρίχνοντας πριονίδια στο σημείο που είχε την πτώση ο νεαρός.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις ο 16χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στα Κύθηρα: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη – Οι πρώτες πληροφορίες

Γαλάζια εσωτερικά πυρά μετά το εκλογικό στραπάτσο – «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ», είπε ο Λοβέρδος (Video)

Ανασχηματισμός: Μετά το στραπάτσο ο Μητσοτάκης προσπαθεί να φορτώσει ευθύνες στους υπουργούς του – Η άρνηση Χατζηδάκη

Αφρικανική σκόνη και 43άρια «πνίγουν» τη χώρα – Τι δείχνουν τα στοιχεία Copernicus, πότε κορυφώνεται το φαινόμενο (LIVE)

Νέα φωτιά σε εργοστάσιο – Αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση

Ναυάγιο Πύλος: Έναν χρόνο μετά «ακόμη δεν υπάρχει δικαιοσύνη» – «Πυρά» HRW και Διεθνούς Αμνηστίας

Νεκρός ναυτεργάτης σε ελληνόκτητο πλοίο από επίθεση των Χούθι στην Υεμένη

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Κασσελάκης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Φέρνει εξελίξεις η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter