Πρίγκιπας Χάρι: «Όταν άκουσα για την ασθένεια του πατέρα μου, πήδηξα σε ένα αεροπλάνο»

Πρίγκιπας Χάρι: «Όταν άκουσα για την ασθένεια του πατέρα μου, πήδηξα σε ένα αεροπλάνο»
Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πατέρας του νυν βασιλιάς Κάρολος, όταν οι σχέσεις τους ήταν κακλύτερες (AP Photo/Burhan Ozbilici)

Ο πρίγκιπας Χάρι, αν και να διένυσε πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί στο Λονδίνο, προκειμένου να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, μετά την είδηση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν ήταν ευπρόσδεκτος στο Παλάτι.

Ύστερα από αρκετές μέρες σιωπής, ο Δούκας του Σάσεξ, μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά, δήλωσε «ευγνώμων» που μπόρεσε να επισκεφτεί τον πατέρα του, τονίζοντας πως «αγαπάει την οικογένειά του».

Αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξή του στο ABC News, ότι στο άκουσμα της ασθένειας του πατέρα του «πήδηξε σε ένα αεροπλάνο» το συντομότερο δυνατό για να τον δει. Ο πρίγκιπας Χάρι συμφώνησε επίσης, ότι η οικογένεια μπορεί να έρθει πιο κοντά λόγω της ανησυχίας για την υγεία του βασιλιά.

Ερωτηθείς για την άποψή του σχετικά την κατάσταση του πατέρα του, δεν έδωσε κάποια απάντηση λέγοντας πως αυτό είναι κάτι που «παραμένει ανάμεσα σε μένα και σε εκείνον».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόσταση μεταξύ τους, ο Δούκας του Σάσεξ απάντησε: «Έχω τη δική μου οικογένεια, όπως όλοι. Η οικογένειά μου και η ζωή μου είναι στην Καλιφόρνια. Έχω προγραμματίσει άλλα ταξίδια και θα περάσω από τη Βρετανία ή θα επιστρέψω εκεί, οπότε θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε τον πατέρα του στο Λονδίνο σε ένα ταξίδι «αστραπή», που διήρκεσε μόνο μία νύχτα μετά τη ανακοίνωση για τη διάγνωση του βασιλιά με καρκίνο. Η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δεν τον συνόδευσαν.

Κατά την επίσκεψή του αυτή, δεν υπήρξε συνάντηση με τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αφού ο Χάρι πέρασε περίπου 45 λεπτά στη βασιλική κατοικία Clarence House στο Λονδίνο, βλέποντας μόνο τον βασιλιά Κάρολο.

Διαβάστε επίσης: «Αν πεθάνει ο Ναβάλνι…»: Η προειδοποίηση Μπάιντεν σε Πούτιν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter