Προανακριτική Novartis: Τρεις μέρες διορία στον ΣΥΡΙΖΑ για να ορίσει αντικαταστάτες

Προανακριτική Novartis: Τρεις μέρες διορία στον ΣΥΡΙΖΑ για να ορίσει αντικαταστάτες

Αναβολή πήρε η συνεδρίαση της Προανακριτικής για την ερχόμενη Πέμπτη, με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γ. Μπούγα, να κινεί διαδικασίες αντικατάστασης των Π. Πολάκη και Δ. Τζανακόπουλου.

Την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί τελικά η εξέταση του Κ. Φρουζή στην Προανακριτική, μετά την πρωτοφανή διαδικασία εξαίρεσης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διορία» στον ΣΥΡΙΖΑ για αντικαταστάτες

Κατά τις πληροφορίες, ο Γ. Μπούγας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλή ζητώντας του να απευθυνθεί αρμοδίως στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ζητήσει τα ονόματα των δύο βουλευτών που θα αντικαταστήσουν τους Δ. Τζανακόπουλο και Π. Πολάκη. Το χρονικό περιθώριο που φέρεται να δίνει ο Κ. Τασούλας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει είναι τρεις ημέρες.

Μέχρι στιγμής, από την Κουμουνδούρου τηρούν σιγή ιχθύος για το τι θα πράξει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Κατά τη χθεσινή ανακοίνωση της Κ.Ο., ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία εξαίρεσης που επέβαλαν αυταρχικά δια του πολιτικού συσχετισμού ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. 

Ως εκ τούτου, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται είτε να αποστείλει επιστολή στον Κ. Τασούλα που θα επαναπροτείνει τους Δ. Τζανακόπουλο και Π. Πολάκη είτε δεν θα απαντήσει καν, απαξιώνοντας εντελώς το παραθεσμικό εγχείρημα των δύο πρώην συγκυβερνώντων κομμάτων.

Διαβάστε ακόμη: Προστατεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Φρουζή για να μην πέσει στα χέρια Πολάκη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter