Προεδρείο Βουλής: Δεν ψηφίζει αντιπροέδρους από Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας η ΝΔ

Προεδρείο Βουλής: Δεν ψηφίζει αντιπροέδρους από Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας η ΝΔ

Η πλειοψηφία φαίνεται πως δεν θα στηρίξει την εκλογή αντιπροέδρων της Βουλής από τα κόμματα των Σπαρτιατών και Πλεύσης Ελευθερίας, γεγονός που -σε πρώτη φάση- «τσουβαλιάζει» τα δύο κόμματα.

Κατά τις πληροφορίες, κεντρική ενημέρωση έφτασε στους βουλευτές της ΝΔ, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να ψηφίσουν «παρών» στις προτεινόμενους αντιπροέδρους του Κοινοβουλίου από Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας.

Κι αν για τους νεοφασίστες που εισήλθαν με τη στήριξη Κασιδιάρη η εν λόγω απόφαση ήταν γνωστή, η πρόθεση μη στήριξης του προτεινόμενου αντιπροέδρου από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι κάτι που δεν είχε διαφανεί μέχρι την ώρα της σχετικής ενημέρωσης προς τη «γαλάζια» Κ.Ο.

Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της Βουλής είχε συναντήσει πρόσφατα -όπως έκανε και με τους λοιπούς αρχηγούς κομμάτων ή εκπροσώπους αυτών- την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «καλό κλίμα».

Επιπλέον, ερωτήματα εγείρονται σε σχέση με το γιατί η ΝΔ φέρεται επιλέγει να στηρίξει τον αντιπρόεδρο που θα προτείνει η Νίκη. Εκτός κι αν το Μαξίμου θεωρεί το συγκεκριμένο ακροδεξιό κόμμα φωνή πολιτικής λογικής!

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε να μην στηριχθούν οι προτεινόμενοι αντιπρόεδροι από τους Σπαρτιάτες και τη Νίκη.

Διαβάστε επίσης: Δεν στηρίζει εκλογή αντιπροέδρων από Νίκη και Σπαρτιάτες ο ΣΥΡΙΖΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter