Κολωνός: Προφυλακίστηκε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Η 37χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο τα όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή της για διακεκριμένη μαστροπεία.

Νωρίτερα, σήμερα ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη της και η θεία της 12χρονης, που πρώτη ανακάλυψε τις επικοινωνίες του παιδιού με τον Ηλία Μίχο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες και οι δύο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπλοκής της μητέρας στην υπόθεση, ενώ το ίδιο φέρεται να έχει υποστηρίξει και η 12χρονη στην τρίτη συμπληρωματική της κατάθεση στις αρχές.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της 37χρονης της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε σχετικά: «Ο Ηλιας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά». Πρόσθεσε δε πως «το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία».

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Τι θα ισχυριστεί (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter