Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Τι θα ισχυριστεί (Photos)

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Τι θα ισχυριστεί (Photos)

Πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό που διώκεται για διακεκριμένη μαστροπεία. Όλα αυτά εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της κόρης της και δεν γνώριζε τίποτα. Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ισχυριστεί ότι έμαθε από τη θεία της ανήλικης τι περνούσε το παιδί και αμέσως το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας είπε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με τη 12χρονη δεν είχε αναφερθεί στη μητέρα αλλά, αντίθετα, αναφέρονται στον Ηλία Μίχο. Ερωτηθείς για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας είπε πως: «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Νωρίτερα είχαν προσέλθει στον ανακριτή, η θεία (που εντόπισε και τα μηνύματα) και κόρη της 37χρονης (αδερφός της 12χρονης). Αμφότεροι φέρονται να κατέθεσαν πως η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με πρωταγωνιστή τον 53χρονο μαστροπό Ηλία Μίχο ο οποίος, όπως αποκάλυψε το Documento, εμφανιζόταν ως προστάτης των παιδιών της γειτονιάς του

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης – Έρχεται νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter