Πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου από FCA και Mopar

Η Fiat Chrysler Automobiles, μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up 2019.

Το πρόγραμμα αφορά τεχνικό έλεγχο - χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση - 15 σημείων, όπως είναι πχ. η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος.

Ο δωρεάν έλεγχος προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και ισχύει έως τις 15 Ιουνίου, καλύποντας έτσι ένα χρονικό διάστημα στο οποίο προγραμματίζονται ταξίδια και εκδρομές από τους κατόχους οχημάτων.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν service κλιματιστικού, που περιλαμβάνει αντικατάσταση φίλτρου, απολύμανση, εργασία και ΦΠΑ στην τιμή των 29 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις αντίστοιχες με τη μάρκα του οχήματός τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

Πηγή: FCA Greece

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.