Προϊόν της χρονιάς η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear

Προϊόν της χρονιάς η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear

Η τεχνολογία μείωσης θορύβου Sound Comfort της Goodyear ανακηρύχθηκε προϊόν της χρονιάς για το 2019 σε Βέλγιο και Ολλανδία, κατόπιν έρευνας καταναλωτών που διεξήχθη από την εταιρεία Nielsen.

Στην έρευνα, η οποία είναι η μεγαλύτερη του είδους που έχει γίνει μέχρι σήμερα στον κόσμο, ζητήθηκε η γνώμη 5.000 ανθρώπων αναφορικά με την καινοτομία των προϊόντων.

Η τεχνολογία Sound Comfort είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της αποστολής της Goodyear να προωθήσει την καινοτομία των ελαστικών της με σκοπό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς.

Οι μηχανές των αυτοκινήτων γίνονται ολοένα και λιγότερο θορυβώδεις, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων. Σαν αποτέλεσμα, ο θόρυβος που προκαλείται από τα ελαστικά γίνεται πιο εύκολα παρατηρήσιμος.

Η τεχνολογία Sound Comfort της Goodyear εφαρμόζει έναν αφρό πολυουρεθάνης ανοιχτού κυττάρου στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού, που μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται από την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του ελαστικού.

Η τεχνολογία Sound Comfort μειώνει το θόρυβο κατά το ήμισυ – έως 4 ντεσιμπέλ – και έχει ως αποτέλεσμα ένα αξιοσημείωτα πιο ήσυχο ταξίδι για τους οδηγούς και τους επιβάτες. Επιπλέον, δεν δημιουργείται καμία μείωση της αποδοτικότητας του αυτοκινήτου, ούτε αυξάνεται το βάρος του ελαστικού.

Πηγή: GoodYear

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter