Προκαλεί η Ελληνική Λύση: Ζητά επιστροφή της ποινής του θανάτου, αλλά και «χημικό ευνουχισμό παιδεραστών»!

Προκαλεί η Ελληνική Λύση: Ζητά επιστροφή της ποινής του θανάτου, αλλά και «χημικό ευνουχισμό παιδεραστών»!

Aπό τις πρώτες κοινοβουλευτικές της ημέρες δείχνει το ακροδεξιό και ρατσιστικό πολιτικό της ποιόν η Ελληνική Λύση του Κ. Βελόπουλου, θέτοντας μια άκρως αντιδραστική ατζέντα στην ημερήσια διάταξη και λειτουργώντας ως “πολιτικός λαγός” προς τα ακροδεξιά της κυβέρνησης. 

Μετά την χθεσινή επικρότηση της απόφασης του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση να άρει την εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών, σήμερα επανήλθε επικαλούμενη «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών»!

Έτσι, η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε «οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής». Ανάμεσα στις τρεις επιλογές είναι: «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους “δουλέμπορους” και τους “εμπόρους ναρκωτικών”. «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανατριχίλα και σκοταδισμός αναδεύεται από τη νέα φασίζουσα πολιτική βερσιόν του ελληνικού κοινοβουλίου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter