Προκαλεί ο «νονός» της λίστας Πέτσα: «Τσόντα του Ανδρουλάκη» ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας

Προκαλεί ο «νονός» της λίστας Πέτσα: «Τσόντα του Ανδρουλάκη» ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας
EUROKINISSI

Μία άθλια αποστροφή επιστράτευσε από το βήμα της Βουλής ο Στέλιος Πέτσας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας επ΄ αφορμή της επιτελικής μονταζιέρας για το έγκλημα των Τεμπών.

«Η αντιπολίτευση, συνυπογράφοντας την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ, έκανε δώρο στον παραπαίοντα κ. Ανδρουλακη» είπε αρχικά και πρόσθεσε πως η διαδικασία επαναφέρει στην επιφάνεια «ό,τι απέμεινε από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ στην αγκαλιά της διαπλοκής».

Σε εκείνο το σημείο, ο «νονός» της διαβόητης λίστας, ο οποίος κρύφτηκε από την Εξεταστική που είχε συγκροτηθεί για τα σκανδαλώδη πεπραγμένα του, αποκάλεσε «τσόντα του κ. Ανδρουλάκη» τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας επειδή συνυπόγραψαν την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει κατάντια την καταγγελία του πορίσματος της ΝΔ στην Εξεταστική από την αντιπολίτευση, το οποίο φορτώνει όλες τις ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών στον σταθμάρχη και τους νεκρούς μηχανοδηγούς.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση δυσπιστίας – Παραλήρημα Βορίδη: «Όλοι λένε ότι ευθύνεται ο σταθμάρχης, άρα δεν υπάρχει μονταζιέρα»

Μιχάλης Ταμήλος: Διαγράφεται από τη ΝΔ μετά τις απίστευτες δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών – Τι είχε πει (Ηχητικό)

Έγκλημα Τέμπη: Ο κατηγορούμενος πρώην επικεφαλής του ΟΣΕ επισκέπτεται συχνά τον Οργανισμό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter