Προκλητική απάντηση Αναστασιάδη μετά τις αποκαλύψεις: «Μη μου αναφέρετε για Al Jazeera μη σας πάρει ο δαίμονας» (Video)

Προκλητική απάντηση Αναστασιάδη μετά τις αποκαλύψεις: «Μη μου αναφέρετε για Al Jazeera μη σας πάρει ο δαίμονας» (Video)

Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει στη Κύπρο η αποκάλυψη του Al Jazeera για τα «χρυσά διαβατήρια» καθώς, μετά τον σάλο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης αναγκάστηκε να δηλώσει ότι θα απέχει από τα καθήκοντά του ενώ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνης, παραιτήθηκε από τα πολιτικά του καθήκοντα. Όμως, η υπόθεση έχει ενοχλήσει σφόδρα και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο πρόεδρος της Κύπρου, σε τετ α τετ με δημοσιογράφους την Τρίτη, υπερέβη τα εσκαμμένα αδυνατώντας να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον θυμό του. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε εύλογα για το θέμα των ημερών και τις αποκαλύψεις για το πρόγραμμα παροχής κυπριακών διαβατηρίων έναντι επενδύσεων και τις αποκαλύψεις του Al Jazeera που «έκαψαν» Συλλούρη και Τζιοβάνη, ο Κύπριος πρόεδρος είπε το εξής: «Μην μου αναφέρετε κάτι για τον Al Jazeera, γιατί θα σας πάρει ο δαίμονας».

Δείτε επίσης: Κύπρος: Σάλος, παραιτήσεις και τέλος τα «χρυσά» διαβατήρια μετά τις αποκαλύψεις (Video)

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο «Πολίτης» που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, ο κ. Συλλούρης εμφανίστηκε χθες βράδυ -σαν να μην συμβαίνει τίποτα- στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιδρύματος «Πολύκαρπος Γιωρκάτζης» με τίτλο «Ενιαίον Κόμμα Εθνικόφρονος Παρατάξεως: Στα σπάργανα της σύγχρονης κυπριακής πολιτικής ζωής», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Αρχ. Μακαρίου Γ’, στη Λευκωσία. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Οι δυο ανώτατοι πολιτειακοί αξιωματούχοι -ο πρώτος και δεύτερος τη τάξει στην Κυπριακή Δημοκρατία- κάθισαν δίπλα δίπλα (με μια θέση κενή ανάμεσά τους, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο για τα μέτρα προφύλαξης/πρόληψης από το νέο κορονοϊό).

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πλησίασαν δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών -κάποιοι με ανοικτές τις κάμερές τους- με πρόθεση να τον ρωτήσουν για το θέμα της ημέρας – το βίντεο του Al Jazeera. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν άφησε τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν οτιδήποτε. Μάλιστα, τούς είπε σε έντονο ύφος: «Μην μου αναφέρετε κάτι για τον Al Jazeera, γιατί θα σας πάρει ο δαίμονας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: Πολίτης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter