Προκλητικός Άδωνης: Κλείνει το μάτι στους μαυραγορίτες βάζοντας διατίμηση στο ποσοστό κέρδους

Επιμένει στην προκλητική του στάση ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης κρατώντας ύποπτη στάση, σχετικά με το πάρτι των μαυραγοριτών που συνεχίζεται στην Ελλάδα σχετικά με ιατρικό, παραϊατρικό και φαρμακευτικό υλικό. 

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε στο twitter γιατί δεν προχωρά σε διατίμηση όπως η, - υπό δεξιά κυβέρνηση - Κύπρος ανέφερε πως κάνει διατίμηση στο ποσοστό κέρδους και όχι στην τελική τιμή

Διαβάστε επίσης: Ο Βορίδης αγοράζει με ανάθεση μάσκες και αντισηπτικά σε τιμή μαύρης αγοράς (Photo)

Δηλαδή αντί να ορίσει ανώτατη τιμή για τις μάσκες και τα αντισηπτικά για παράδειγμα όπως κάνει η κυπριακή κυβέρνηση, ορίζει ανώτατη τιμή κέρδους.

Με τη μέθοδο Αδωνη μπορεί ο προμηθευτής να υπερτιμολογήσει το οποιοδήποτε προϊόν στη συνέχεια να προσθέσει το διατιμημένο ποσοστό κέρδους φτάνοντας στα ύψη την τιμή και να είναι νόμιμος.

Με τη λογική αυτή ο υπουργός (μη) Επενδύσεων είναι φανερό ότι δεν δουλεύει για την κοινωνία αλλά για τους μαυραγορίτες που βρήκαν ευκαιρία να πλουτίσουν, με την ανοχή αν όχι με την προτροπή της κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με αυτόν τον τρόπο ο προμηθευτής μπορεί να υπερτιμολογήσει και μετά να προσθέσει το διατιμημένο ποσοστό κέρδους διατηρώντας έτσι την υψηλή τιμή. 

Η στάση του υπουργού που κλείνει το μάτι σε μαυραγορίτες την ώρα που απειλείται η ζωή ανθρώπων, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι εξαιρετικά ύποπτη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.