Προκλητικός ματατζής με μάσκα νεκροκεφαλή πάνω στη στολή – 15 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Προκλητικός ματατζής με μάσκα νεκροκεφαλή πάνω στη στολή – 15 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Για αθλιότητες ανδρών των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών και απρόκλητες επιθέσεις σε πολίτες έχουν γραφτεί χιλιάδες ρεπορτάζ και έχουν δημοσιευτεί εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο.

Την Τετάρτη το πρωί, όμως, 15 ακριβώς χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είδαμε κάτι νέο. Ενας ματατζής εμφανίστηκε με μάσκα νεκροκεφαλή. Σαν τελειωμένος χούλιγκαν, σαν φασισταριό alt-right ομάδων κρούσης.

Μπορεί αυτός να κουβαλάει πράγματα που μυρίζουν άσχημα στο κεφάλι του, αλλά η παραποίηση στολής έχει ξεφύγει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχουμε δει σύμβολα ναζί, Punishers, λεπτές γαλάζιες γραμμές και κάθε είδους ακροδεξιά εμβλήματα πάνω σε στολές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: Γιάννης Κέμμος / newsbeast

Αν ο ανεγκέφαλος που δηλώνει με νεκροκεφαλές το μίσος του για τους πολίτες φταίει, ο διοικητής της διμοιρίας του φταίει περισσότερο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου έχει την απόλυτη ευθύνη επειδή τούς επιτρέπει να τα κάνουν.

Τούς επιτρέπει να φέρονται σαν στρατός Κατοχής μέσα στην πόλη, να καταπατούν τους νόμους και τους κανονισμούς της ΕΛ.ΑΣ. που απαγορεύουν παραποίηση στολής, να συμπεριφέρονται σαν έμμισθοι τραμπούκοι. Ατιμώρητα. Αυτή είναι η ελληνική δημοκρατία, που τα τελευταία χρόνια μοιάζει όλο και λιγότερο με ευρωπαϊκή δημοκρατία και θυμίζει τριτοκοσμικά καθεστώτα, όπου οι ένστολοι έχουν μόνο ένα καθήκον: Να προστατεύουν τους ηγεμόνες.

Διαβάστε επίσης: 15 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: 52 προσαγωγές – Πορεία στη μνήμη του στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter