Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης: «Καλά έκανε η Ασημακοπούλου» – Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης: «Καλά έκανε η Ασημακοπούλου» – Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που έχει προκληθεί σάλος από την υπόθεση της μαζικής διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού με πρωταγωνίστρια την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «εγώ δέχομαι απολύτως τις εξηγήσεις της κ. Ασημακοπούλου. Δεν το θεωρώ καν τόσο μεγάλο θέμα. Όλοι οι πολιτικοί στην πολιτική μας διαδρομή έχουμε χρησιμοποιήσει email».

«Η φασαρία γίνεται λόγω ΣΥΡΙΖΑ»

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «αφού λέει ότι τα είχε νομίμως στην κατοχή της καλά έκανε. Όλη η φασαρία γίνεται γιατί η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπήρξε από τους πιο σφοδρούς επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται τη στιγμή που ακόμη και η Νίκη Κεραμέως έσπασε την σιωπή της λόγω της μεγάλης έκτασης που έχει λάβει το συγκεκριμένο συμβάν.

Χαρακτηριστικά, η υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε έλεγχο σημειώνοντας ότι «η κ. Ασημακοπούλου είπε ότι δεν πήρε τα email από το υπουργείο Εσωτερικών. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε από κοινού με τον αναπληρωτή υπουργό, τον κ. Λιβάνιο, να δώσουμε μια οδηγία για έναν εσωτερικό έλεγχο στο υπουργείο Εσωτερικών με στόχο να εξακριβώσουμε, να επιβεβαιώσουμε την επάρκεια της ασφάλειας των διαδικασιών της προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τους εκλογικούς καταλόγους του 2023 για τους οποίους γίνονται οι καταγγελίες και ευρύτερα. Έχουμε λάβει αναφορές από πολίτες και οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις. Δεν υπάρχει καμία σκιά εδώ πέρα».

Διαβάστε επίσης:

Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων ο ΣΥΡΙΖΑ για τα e-mails της Ασημακοπούλου

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα e-mail σε απόδημους

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Στην Κομισιόν η διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού

Κύρτσος: Η ορμπανική εικόνα Μητσοτάκη συμπληρώνεται με την υπόθεση Ασημακοπούλου

Ασημακοπούλου: Επιμένει στην… κοροϊδία για το πώς ήρθαν στα χέρια της οι λίστες των μέιλ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter