Προσφορές από τη Fiat για τη σειρά 500

Η εταιρεία συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια από την ίδρυσή της και τα γιορτάζει με προσφορές για τα μοντέλα της οικογένειας 500.

Αυτές αφορούν τα Fiat 500, 500Χ και 500L, με το πρώτο να προσφέρεται και με πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Το πρόγραμμα απαιτεί προκαταβολή 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται στους 48 μήνες.

Αναφορικά με το νέο 500X, που εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης FireFly, προσφέρεται με έκπτωση από 1.000 έως 1.200 ευρώ για τις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο, καθώς και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τέλος, το Fiat 500L, που συνδυάζει τον χαρακτήρα ενός SUV, με τις μεταφορικές δυνατότητες ενός πολυμορφικού μοντέλου, προσφέρεται με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 35% προκαταβολή και έως 48 μήνες δυνατότητα εξόφλησης.

Πηγή: Fiat

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.