Προσφυγικά: Επεισόδια κατά τη συγκέντρωση για τους 78 συλληφθέντες (Video)

Προσφυγικά: Επεισόδια κατά τη συγκέντρωση για τους 78 συλληφθέντες (Video)

Σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα δικαστήρια της πρώην στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, καθώς στο σημείο υπήρχε συγκέντρωση αλληλέγγυων προς τα 78 άτομα που συνελήφθησαν χθες στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στις εικόνες που ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να έχει τραυματιστεί αρκετά στο κεφάλι ένας διαδηλωτής, ενώ οι εικόνες δείχνουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν εντός του χώρου των δικαστηρίων ώστε να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους προς τον δρόμο.

Η συγκέντρωση είχε γίνει για τα 78 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου και συνεχίστηκε το απόγευμα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, πρόκλησης σωματικής βλάβης από κοινού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter