Προσωρινό λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εργασίας

Προσωρινό λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εργασίας

Τη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αποφάσισε το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Επιθεώρησης Εργασίας, μετά την κατάρρευση της σκηνής που οδήγησε στον τραυματισμό μαθητών οι οποίοι έκαναν πρόβα.

Διαβάστε επίσης: Καθίζηση της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά-Τραυματίστηκαν μαθητές (Photos)

Δημοτικό Θέατρο – «Πειραιάς για Όλους»: Σκληρή ανακοίνωση για την καθίζηση της σκηνής και τους τραυματισμούς μαθητών

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους», Νίκος Μπελαβίλας, ανέφερε ότι το προσωρινό λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο επιβλήθηκε για να ελεγχθεί η μελέτη (εφόσον αυτή υπάρχει) της πρόσθετης σκηνής που κατέρρευσε, να αποκατασταθεί ο φωτισμός εξόδων κινδύνου σε σημεία που δεν λειτουργεί, να ανοιχτούν οι έξοδοι κινδύνου που έχουν καταληφθεί από από αποθηκευμένα υλικά.

«Είναι μία ημέρα ντροπής για τον Πειραιά. Ένα πλήγμα βαριάς δυσφήμησης του κορυφαίου χώρου πολιτισμού της πόλης μας, ενός από τα μεγαλύτερα ιστορικά θέατρα της χώρας. Και… ακόμη ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του μέσω facebook ο Νίκος Μπελαβίλας.

Η ανάρτηση Μπελαβίλα:

Μία δραματική εξέλιξη: Διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου.
Άμεση διακοπή της λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου επιβλήθηκε από το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Περιφερειακής Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να προσκομιστεί για να ελεγχθεί η μελέτη (αν υπάρχει) της πρόσθετης σκηνής που κατέρρευσε, να αποκατασταθεί ο φωτισμός εξόδων κινδύνου σε σημεία που δεν λειτουργεί, να ανοιχτούν οι έξοδοι κινδύνου που έχουν καταληφθεί από από αποθηκευμένα υλικά κ.α. Για αυτό ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους πριν λίγα λεπτά.
Είναι μία ημέρα ντροπής για τον Πειραιά. Ένα πλήγμα βαριάς δυσφήμησης του κορυφαίου χώρου πολιτισμού της πόλης μας, ενός από τα μεγαλύτερα ιστορικά θέατρα της χώρας. Και… ακόμη ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter