Προβληματικός στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε 3-2 από την Βέστερλο

Προβληματικός στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε 3-2 από την Βέστερλο

Σε ένα φιλικό με πολλά γκολ και ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τη Βέστερλο, η οποία ξεγύμνωσε τις αμυντικές του αδυναμίες.

Ο Δικέφαλος άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Νάρεϊ (5’), αλλά οι Βέλγοι με δύο γκολ στο 14’ και στο 15’ πήραν το προβάδισμα. Το 1-1 έκανε ο Ματσούο και το 2-1 ο Γιόου.

Στο 18’ ο Τόμας ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ με προβολή, ενώ στο 37’ η ομάδα του Βελγίου είχε δοκάρι με τον Φίξελες.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 65’ ο Ντάτσι με δυνατό σουτ (3-2).

«Είναι μεγάλο το προπονητικό φορτίο, η τελευταία ημέρα προετοιμασίας, προσπαθήσαμε να κάνουμε μίξη των ποδοσφαιριστών για να κρατηθεί μια ισορροπία, μπορεί να φταίει και η κόπωση. Θέλαμε να δώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαμε στους ποδοσφαιριστές για να δούμε πώς θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε καθεστώς πίεσης», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Προπονητικά πετύχαμε τον στόχο μας, δώσαμε 90′ σε ποδοσφαιριστές παίρνοντας το φορτίο. Με ικανοποιεί αυτό το στοιχείο. Έχουμε χρόνο μετά το σημερινό παιχνίδι και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι που με απασχολεί».

Για την εικόνα του Εκόνγκ και των άλλων παικτών του, ο Λουτσέσκου, είπε: «Πρέπει να πάρουμε το κέρδος αυτών των ημερών που βρίσκονται εδώ οι Εκόνγκ, Μπάμπα και Κεντζιόρα. Έχουμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Δεν θέλω να πιστέψει κάποιος ότι στοχοποιούμε ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να αναφέρουμε και άλλους που ενδεχομένως να μην βρίσκονται στην κατάσταση που μπορεί να βρεθούν αργότερα. Ο Μιχαηλίδης πρέπει να βρει τις αντιδράσεις του, να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του αν και έκανε καλά πράγματα στην προετοιμασία. Τσιγγάρας και Σβαμπ έπαιξαν πολύ καλά με τη Γκενκ, υπήρξαν τέσσερις μέρες που φορτόθηκαν με προπονητικά και πνευματικά φορτία, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μετάπτωση. Ο Νάρεϊ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, σκοπός ήταν ν’ αγωνιστεί στο χθεσινό φιλικό, ο τραυματισμός στη γάμπα δεν του το επέτρεψε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (63’ Ρικάρντο), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75’ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Νάρεϊ (64’ Κανίς), Τζίμας (63’ Λύρατζης), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (77’ Γκορντεζιάνι).

Βέστερλο: Γκίλεκενς, Φίξελες (83’ Σμέκενς), Μπος, Μάντσεν, Γκουμουσκάγια, Γιόου, Ντάτσι (83’ Κάστρο), Ταγκίρ, Τζορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter