Πρωτιά στα compact SUV για το νέο T-Roc

Πρωτιά στα compact SUV για το νέο T-Roc

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας ανέβηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, ανάμεσα στα compact SUV, την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019.

Το Τ-Roc κατέγραψε 806 ταξινομήσεις το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019, εξασφαλίζοντας μερίδιο περίπου 12% της κατηγορίας. Το μοντέλο, το οποίο αμέσως μετά το λανσάρισμά του αναδείχθηκε ως «Best in Class» στην κατηγορία του στις δοκιμές του Euro NCAP, συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα επιτυχημένη κρίνεται η εμπορική πορεία και του πιο μικρού compact SUV της Volkswagen, του ολοκαίνουργιου T-Cross. Σε ουσιαστικά μόλις ένα δίμηνο παρουσίας στην ελληνική αγορά, το νέο T-Cross κατέγραψε 216 πωλήσεις μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς, προϊδεάζοντας για την εμπορική του επιτυχία στη συνέχεια. Συνδυαστικά, τα δύο μοντέλα καθιστούν τη Volkswagen την πιο δημοφιλή μάρκα στην Ελλάδα στην κατηγορία των compact SUV το διάστημα Ιανουάριου-Ιούνιου 2019, με ποσοστό που αγγίζει το 15%!

Στατιστικά, η κατηγορία των compact SUV το πρώτο εξάμηνο του 2019 αποτέλεσε το 10,65% της συνολικής αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με 6.982 ταξινομήσεις επί συνόλου 65.557. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter