Ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο του 35χρονου από κορονοϊό- Τι είπε ο παππούς του

Ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο του 35χρονου από κορονοϊό- Τι είπε ο παππούς του

Έντονο προβληματισμό προκαλεί ο θάνατος του 35χρονου στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό την Τρίτη του Πάσχα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο υποκείμενο νόσημα. 

Σύμφωνα με αναφορές της οικογένειας του ο άνδρας εμφάνισε πυρετό στις 10 Απριλίου και τη Μεγάλη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο όπου του έγινε κλινικοεργαστηριακός έλεγχος. Τη Μεγάλη Πέμπτη διαπιστώθηκε εικόνα βαριάς πνευμονίας και εν τέλει τη Μεγάλη Παρασκευή διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Στις 21 Απριλίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο παππούς του 35χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο 35χρονο και στα τελευταία λόγια του λέγοντας πως ήταν ένας υγιής άνθρωπος που δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ: «Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό» ανέφερε. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. “Καλά είσαι;” “Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί”, λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».

Διαβάστε επίσης: Χωρίς υποκείμενο νόσημα ο 35χρονος που πέθανε στη Θεσσαλονίκη – Αναφέρεται ως αρνητικός στο πρώτο τεστ

Πρόκειται για το νεότερο σε ηλικία άτομο που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό στην Ελλάδα. Στις 25 Μαρτίου έχασε τη μάχη για τη ζωή 42χρονος Γερμανός, επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας σχολιάζοντας χθες, Τρίτη τον θάνατο του 35χρονου άνδρα από τη Θεσσαλονίκη επισήμανε ότι  «καταγράφονται και θάνατοι σε νεαρούς συμπολίτες μας, χωρίς να έχουν άλλα προβλήματα υγείας» και εξήγησε πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα νοσήματα του κατωτέρου αναπνευστικού, όπως πνευμονίες από μικρόβια, βακτήρια όπως ο πνευμονόκοκκος και η γρίπη, όπου καταγράφονται παρόμοια σοβαρά τέτοια περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος άνδρας είχε κάνει δύο φορές το τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα είχαν βγει αρνητικά. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter