Πυρ και μανία ο Πολάκης με τα ΜΜΕ και την υπόθεση Γεωργιάδη: «Πουθενά καπνός και κουρνιαχτός»

Το γεγονός πως αρκετά ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με την υπόθεση του δανείου Πολάκη καυτηριάζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ενα σχόλιο στη σημερινή επικαιρότητα και στη καλυψη της από τη πλειοψηφία των ΜΜΕ», ανέφερε εν πρώτοις και συνέχισε παραθέτοντας τα εξής:

«-Ποινική δίωξη σε 5 του Κεελπνο. Αλλά πουθενά καπνός και κουρνιαχτός. Δεν είναι δα και δάνειο Πολάκη…

-Ένοχος για παιδεραστία ο Σύμβουλος και επιστήθιος φίλος του Κ. Μητσοτακη κος Γεωργιάδης. Αλλά πουθενά καπνός και κουρνιαχτός. Δε είναι δα και σα το Πολάκη να έχει την εγκληματική συνήθεια να καπνίζει.

-Διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή για άρση ασυλίας του βουλευτή Μαριου Σαλμα της ΝΔ καθώς προέκυψαν σαφείς ποινικές ευθύνες του.Πουθενα καπνός και κουρνιαχτός. Δεν ειναι δα και το ζειμπεκικο του Πολακη

-Καταθεση Στουρναρα σε εισαγγελέα για Πολακη. ΣΕΙΣΜΟΣ ,ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ !!Αυτή είναι η μεγάλη είδηση σήμερα…», έγραψε με νόημα.

Εν είδει υστερόγραφου, ο κ. Πολάκης ανέφερε: «Για το τελευταίο δεν είπα τη τελευταία λέξη ακόμη. Ες αυριον τα σπουδαία. (Χθες και σημερα δυστυχως ειχαμε την τρομερή θεομηνία στα Χανια )».