«Ράπισμα» δίχως τέλος κατά Μητσοτάκη από το ΕΚ: «Δε θα βοηθήσει η συγκάλυψη στοιχείων για τα pushbacks»

«Ράπισμα» δίχως τέλος κατά Μητσοτάκη από το ΕΚ: «Δε θα βοηθήσει η συγκάλυψη στοιχείων για τα pushbacks»

Τελειωμό δεν έχουν τα «πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών του από μέλη του Ευρωκοινουλίου. Μετά το «βατερλώ» της Τρίτης, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός, βρέθηκε να μιλά σε… άδεια έδρανα και μετά δέχτηκε σκληρή κριτική, εκτός από τον Δ. Παπαδημούλη, από Φιλελεύθερους, Πράσινους

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από την Τίνεκε Στρικ των Πρασίνων – Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία η οποία κέρασε… πικρό ποτήρι τον πρωθυπουργό καθώς τον έφερε αντιμέτωπο με τις παράνομες επαναπροωθήσεις/pushbacks στον Έβρο, που σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα… δεν υπάρχουν, αναφερόμενη στην έρευνα του Spiegel.

Ανάρτηση – καταπέλτης

Με νεότερη ανάρτησή της η Τίνεκε Στρικ στο Twitter, παραθέτοντας το βίντεο της παρέμβασής της σε συνάρτηση με τις αντιδράσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, τονίζει: «Είπα στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι δεν θα βοηθήσει η συγκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων απωθήσεων. Τα στοιχεία καταγράφονται από φορείς του ΟΗΕ, ΜΚΟ και ερευνητές δημοσιογράφους. Οι Ευρωπαίοι δικαστές αρνούνται να αποδεχθούν μια πραγματικότητα που παραβιάζει τις θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter