«Πυρά» Ιωνικού κατά Αυγενάκη: «Απαράδεκτος και μοναδικός υπεύθυνος για την αδικία που βιώνουμε»

«Πυρά» Ιωνικού κατά Αυγενάκη: «Απαράδεκτος και μοναδικός υπεύθυνος για την αδικία που βιώνουμε»

Νέα ανακοίνωση – κόλαφος από την ΠΑΕ Ιωνικός κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, με τους Νικαιώτες να επανέρχονται στην καταγγελία περί μη καταβολής οφειλόμενων από το στοίχημα, στηλιτεύοντας την προσπάθεια του υφυπουργού Αθλητισμού να παραπλανήσει άπαντες.

Η ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Αυγενάκης αρνήθηκε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση για το θέμα, συμπληρώνοντας ότι έχει εξαντληθεί η ανοχή και η υπομονή απέναντί του, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις.

«Έχοντας εξαντλήσει όλα τα όρια ανοχής και υπομονής απέναντι στο αδιάλλακτο ύφος του κ. Αυγενάκη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για τον κόσμο της Νίκαιας που διαμαρτύρεται έντονα και είναι ένα καμίνι που βράζει, έχει και την αποκλειστική ευθύνη για την αδικία που υφίσταται η ΠΑΕ Ιωνικός και για αυτό ο δίκαιος αγώνας του κόσμου θα συνεχιστεί κλιμακούμενος με κινητοποιήσεις», τονίζεται μεταξύ άλλων από τους Νικαιώτες.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ Ιωνικός: «Η υπομονή εξαντλήθηκε κ. Αυγενάκη – Ο Σταϊκούρας σφυρίζει αδιάφορα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός

Ψέματα και κοροϊδία τέλος! Ξεκινάμε κινητοποιήσεις! Εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενάκη!

Με αφορμή το ζωτικής σημασίας και φλέγον ζήτημα της εκταμίευσης του ποσού από το στοίχημα, για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και όχι για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 όπως αναφέρει ο Αυγενακης και με τεχνάσματα προσπαθεί να παραπλανήσει τόσο τον κύριο Πρωθυπουργό όσο και τον κόσμο της Νίκαιας, ζητήσαμε ακρόαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, ως μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεση λύσης, με την παρουσία όλου του πολιτικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, βουλευτών κ. Μαρκόπουλου και κ. Τραγάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Αντωνάκου και του Δημάρχου Νικαίας κ. Ιωακειμίδη.

Προς έκπληξη όλων μας, ο εν λόγω Υφυπουργός αρνήθηκε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση, κινούμενος σε ένα σύννεφο απαξιωτικό και προσβλητικό για όλα τα ως άνω πρόσωπα, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πολιτική αλαζονεία και ακραία έπαρση, αγνοώντας ότι η Νίκαια είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και η κοιτίδα του ελληνικού Μικρασιατικού μας πολιτισμού και μη συμμεριζόμενος για άλλη μια φορά το δίκαιο αίτημα μας για ισονομία και ίση μεταχείριση των ομάδων της Super League 1.

Βέβαια, ο κύριος Αυγενάκης φρόντισε μέσα στο κατακαλόκαιρο να κάνει νομοθετική ρύθμιση για να μη χάσει άλλη ΠΑΕ τα χρήματα. Ωστόσο, για αυτό το θέμα δεν τον έχουμε δει ΠΟΤΕ να αναφέρεται δημοσίως. Γιατί άραγε;

Μήπως η πολιτική του Προϊσταμένη κυρία Μενδώνη πρέπει να επέμβει; Ή ακόμη και ο Πρωθυπουργός πρέπει να παρέμβει για να εκτονωθεί αυτή η κατάσταση που πυροδοτείται έκρυθμα από της απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού; Διότι φροντίζει και ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης με δηλώσεις του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, διαδίδοντας παραπλανητικές ειδήσεις. Όσο η κατάσταση αυτή συνεχίζεται, θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις προσπάθειές μας μέχρι τελικής δικαίωσης. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω, απλώς αυτά που δικαιούμαστε και ο υφυπουργός αθλητισμού αρνείται να μας δώσει μήνες τώρα!

Έχοντας εξαντλήσει όλα τα όρια ανοχής και υπομονής απέναντι στο αδιάλλακτο ύφος του κ. Αυγενάκη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για τον κόσμο της Νίκαιας που διαμαρτύρεται έντονα και είναι ένα καμίνι που βράζει, έχει και την αποκλειστική ευθύνη για την αδικία που υφίσταται η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και για αυτό ο δίκαιος αγώνας του κόσμου θα συνεχιστεί κλιμακούμενος με κινητοποιήσεις.

Φυσικά, θα πρέπει εδώ κάπου να ευχαριστήσουμε όλο τον πολιτικό κόσμο της Νίκαιας, ανεξαρτήτου κόμματος που μας στηρίζει στην μεγάλη μας προσπάθεια απέναντι στην κατάφορη αδικία που βιώνει ετσιθελικά η ομάδα μας. Δεν θα αφήσουμε να παίξει κανείς με την μεγάλη ιστορία του Ιωνικού, ούτε με τον κόσμο του, κύριοι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter