Πύργος: Τραγωδία σε σιδηροδρομική διάβαση με έναν νεκρό – Και δεύτερο τροχαίο αμέσως μετά στο ίδιο σημείο (Photos-Video)

Πύργος: Τραγωδία σε σιδηροδρομική διάβαση με έναν νεκρό – Και δεύτερο τροχαίο αμέσως μετά στο ίδιο σημείο (Photos-Video)

Τραγωδία στον Πύργο με έναν νεκρό σε σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε με τρένο σε διάβαση επί της οδού Κολυρίου στις παρυφές της πόλης.

Ο οδηγός σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και είδε τις μπάρες κατεβασμένες στην διάβαση προφανώς είτε γιατί δεν εκτίμησε σωστά είτε γιατί συνέβη κάτι άλλο προσπάθησε να περάσει μέσα από αυτές.

Δυστυχώς δεν αντελήφθη το τρένο που εκτελούσε τη γραμμή Αρχ. Ολυμπίας – Πύργου – Κατακόλου με αποτέλεσμα την παράσυρση του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με τρία οχήματα, αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες που απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο αλλά ήταν ήδη νεκρός.

Και δεύτερο τροχαίο μετά απο λίγα λεπτά

Παράλληλα, στο ίδιο σημείο, μόλις πέντε μέτρα πιο πέρα στην διασταύρωση Κολυρίου και στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας συνέβη με διαφορά λίγων λεπτών και δεύτερο τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου.

Ειδικότερα συγκρούσθηκαν δύο αγροτικά οχήματα και τραυματίσθηκε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα αναγνωρίζεται το Παλαιστινιακό κράτος από Ισπανία, Ιρλανδία και Νορβηγία

Ομοφοβικό σχόλιο του Πάπα Φραγκίσκου ταράζει την Καθολική Εκκλησία

Τρόμος στη Ράφα: Νέο σφυροκόπημα από το Ισραήλ – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφάλειας στον ΟΗΕ

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Συγκλονίζει ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Πυροβόλησαν στο κεφάλι δύο μέλη της οικογένειας μου στη Νέα Καληδονία» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter