Συγκλονίζει ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Πυροβόλησαν στο κεφάλι δύο μέλη της οικογένειας μου στη Νέα Καληδονία» (Video)

Συγκλονίζει ο Κριστιάν Καρεμπέ: «Πυροβόλησαν στο κεφάλι δύο μέλη της οικογένειας μου στη Νέα Καληδονία» (Video)

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξή του στο Europe 1.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Καρεμπέ εξομολογήθηκε ότι δύο ανίψια του δολοφονήθηκαν εν μέσω των ταραχών στην Νέα Καληδονία από όπου και κατάγεται.

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι», είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ συγκινημένος και προσθέτει:«Ο λόγος είναι ισχυρός, αλλά πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες για αυτές τις δολοφονίες».

Η Νέα Καληδονία βρίσκεται σε τεταμένο κλίμα με ταραχές που έχουν στοιχίσει την ζωή σε 7 ανθρώπους, για περισσότερες από δύο εβδομάδες

«Κανονικά το δημοψήφισμα πρέπει να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και πρόσφατα, το Παρίσι αποφάσισε να το κάνει το 2021 αντί για το 2022. Έτσι υπήρξαν αποχές και το γεγονός ότι μπορεί να θεσπιστεί αυτός ο νόμος οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη αντίδραση την οποία καταδικάζω. Και στις δύο κατευθύνσεις, δεν μπορούμε να σκοτώνουμε ανθρώπους ατιμώρητα», σχολίασε

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ευρωβουλευτή και 400.000 στο ΥΠΕΣ για τη διαρροή των emails

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Παραίτηση Κεραμέως ζητά το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιους άλλους, πλην της Ασημακοπούλου, έχουν δώσει τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter