Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο: Καίγονται εργοστάσια και αποθήκες – Εκκενώσεις οικισμών (Video)

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο: Καίγονται εργοστάσια και αποθήκες – Εκκενώσεις οικισμών (Video)

Στο έλεος της φωτιάς και η ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης και ακολούθησαν άλλες δύο εστίες. Εκκενώθηκαν οι περιοχές «Λάκα Κάτσαρή» και οι οικισμοί Ποντίων και Βέρας προς Ελευσίνα, ενώ εκκενώθηκε και το πάρκινγκ του Θριασίου, σύμφωνα με το Open TV.

Συγκεκριμένα εστάλησαν 3 μηνύματα από το 112, καθώς πέρα από τις εκκενώσεις οικισμών, υπήρξε και προειδοποίηση για τους πυκνούς καπνούς, καλώντας τους κατοίκους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, διότι η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική.

Οι εστίες καίνε στις περιοχές Λάκα Κατσαρή, Νέα Ζωή και Αμμουδιές, περνώντας από βιομηχανικές μονάδες, βιοτεχνίες και αποθήκες.

Ο αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, Μιχάλης Ψωμιάδης, έχουν παραδοθεί στις φλόγες πέντε αποθήκες και δύο εργοστάσια. Παράλληλα, επεσήμανε ότι λόγω των ισχυρών ανέμων δεν καθίστανται δυνατές οι επιχειρήσεις εναέριων μέσων.

Διαβάστε επίσης: Ανυπεράσπιστη η χώρα: Συναγερμός για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Η εικόνα σε όλα τα πύρινα μέτωπα (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter