Quiz: 13 ερωτήσεις 13 χρόνια μετά από το Mundobasket 2006

Το Eurohoops σε (προ)καλεί να απαντήσεις σε 13 ερωτήσεις για την πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Mundobasket 2006 μέχρι το ασημένιο μετάλλιο.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Τα χρόνια περνούν, 13 πια, οι αναμνήσεις μένουν. Το ίδιο και τα μετάλλια! Ασημένιο στην προκειμένη περίπτωση. Η Εθνική Ομάδα είχε αγγίξει την κορυφή του κόσμου στην Ιαπωνία το 2006, το Mundobasket 2019 πλησιάζει κι οι προσδοκίες για επιστροφή στο βάθρο είναι μεγάλες.

Εξίσου μεγάλο είναι και το event που διοργανώνει το The Mall Athens powered by Eurohoops για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα παρκέ της Κίνας.

Για 10 ημέρες, από τις 21 έως και τις 30 Ιουνίου, ο 1ος κι ο 3ος όροφος του The Mall Athens γίνονται χώρος-φόρος τιμής στην Εθνική Ομάδα του 2006 με δύο (2) ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπάσκετ, στα οποία έμπειροι προπονητές του Eurohoops σας περιμένουν για να σας μυήσουν στα κόλπα του μπάσκετ και να αναδείξουν τον παίκτη που κρύβετε μέσα σας, να κερδίσετε μπασκετικά δώρα μέσω διαγωνισμών και μοναδικές εκπλήξεις (Photo Booth για να γίνετε “ένα” με την Εθνική Ομάδα του 2006) που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους (περισσότερα -> themallathens.gr/gre/eurohoops)!

Με τη σειρά του, το Eurohoops σας βάζει σε ρυθμούς Mundobasket 2019 με ένα quiz 13 ερωτήσεων 13 χρόνια μετά από το τουρνουά του 2006:

Δείτε ολόκληρο το θέμα στο Eurohoops