Ράδιο Αρβύλα κατά Μητσοτάκη για Τέμπη: «Πέρα από κάθε φαντασία η ανάγκη να καλύψουν τον Καραμανλή» (Video)

Ράδιο Αρβύλα κατά Μητσοτάκη για Τέμπη: «Πέρα από κάθε φαντασία η ανάγκη να καλύψουν τον Καραμανλή» (Video)

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα κατακεραύνωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Χωρίς να «μασά» τα λόγια του ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Κυρ. Μητσοτάκη… «απίστευτα λίγο».

«Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, που είναι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, είναι λίγο μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση, πολλή μούρη-τζάμπα φράγκα.

Ήταν αυτός που το διασκέδαζε πολύ, που έλεγε ότι είναι γουρλίδικη η επιτροπή. Αυτός που διέκοψε τη διαδικασία, γιατί έπρεπε να πάνε όλοι οι βουλευτές να χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν και έχουν ακόμα το θράσος και βγαίνουν στις εκπομπές δεξιά κι αριστερά.

Αυτή η βία που ασκούν στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος πάει να σκάσει με το θέμα των Τεμπών, συνεχίζουν λέγε-λέγε πόσο καλοί άνθρωποι είναι, πόσο νοιάζονται, πόσο δεν φταίνε αυτοί… και το επιχείρημα είναι ότι δάκρυσαν, λέει, με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Είναι τέτοια η ευαισθησία τους».

Συνεχίζοντας ο παρουσιαστής προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει συνέντευξη στους Ράδιο Αρβύλα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

«Μιλάνε οι άνθρωποι που αγνοούν 1.350.000 Έλληνες πολίτες που στήριξαν το ψήφισμα για τα Τέμπη και αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε για την ευθύνη των υπουργών.

Έχουν γίνει πολλά χυδαία πράγματα τα τελευταία 30 χρόνια σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι με διαφορά το πιο χυδαίο, το πιο εξοργιστικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτό το θέμα ήταν απίστευτα λίγος. Αυτή η τρομερή ανάγκη να καλύψουν τον Καραμανλή είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάει σε όλες τις εκπομπές. Να έρθει μια φορά εδώ και να κάνουμε μια συζήτηση διαφορετική που δεν θα είναι όμως καθόλου στημένη, πολύ ουσιαστική με επιχειρήματα χωρίς όρους και προϋποθέσεις».
Δείτε από το 26ο λεπτό:

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter