Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Κάρολαϊν – Τον προσήγαγαν με ελικόπτερο από την Αλόννησο

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Κάρολαϊν – Τον προσήγαγαν με ελικόπτερο από την Αλόννησο

Στη ΓΑΔΑ έφτασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr οι Αρχές προσήγαγαν τον 32χρονο με ελικόπτερο μετά το τέλος του μνημόσυνου της 20χρονης που τελούνταν στην Αλόννησο.

Οι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται λίγες μόνο ώρες μετά τα δημοσιεύματα πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην υπόθεση – Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο της Καρολάιν;

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε ότι έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία «για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις».

«Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης», τόνισαν σε ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα στοιχεία που φέρεται ότι ανέτρεψε το σκηνικό είναι το βιομετρικό ρολόι που που φορούσε στον καρπό της η 20χρονη Καρολάιν , και το οποίο , σύμφωνα με την επεξεργασία έγινε, δείχνει ότι το άτυχο κορίτσι ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Η δε κάρτα μνήμης από καμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Ο επικοινωνιακός ρόλος Χρυσοχοϊδη 

Από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αναλάβει εμφανώς για επικοινωνιακούς λόγους την αποκλειστική εποπτεία της υπόθεσης καθώς δεν αποτελεί αρμοδιότητα του ίδιου του υπουργού να ασχολείται με τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερώνεται προσωπικά από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου και από την υπεύθυνη Εγκληματολογικών Ερευνών κυρία Πηνελόπη Μηνιάτη για τις όποιες εξελίξεις προκύπτουν με στόχο να εξιχνιαστεί το έγκλημα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter