Ραγκούσης: Κυρίαρχο το «Όχι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης» (Audio)

Ραγκούσης: Κυρίαρχο το «Όχι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης» (Audio)

«Εκλογικός νικητής δεν υπάρχει ακόμη, ο λαός αποφασίζει μεθαύριο για τον νικητή των εκλογών, αλλά η πολιτική πλευρά της αναμέτρησης έχει ήδη κριθεί» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο «105 στο Κόκκινο», ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, και πρόσθεσε: 

«Πολιτικός νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία και συντριπτικά ηττημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης» είπε ο κ. Ραγκούσης και έθεσε τα τέσσερα σημεία στα οποία, όπως υποστήριξε, στηρίζεται η πολιτική νίκη.

«Πρώτον» είπε, «πάμε στις κάλπες με το πολιτικό δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία, το χειροπιαστό δίλημμα ανάμεσα στην Ελλάδα των πολλών και την Ελλάδα των ελίτ που εκπροσωπεί η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

Δεύτερο, φωτίσαμε την κυρίαρχη πολιτική αντίθεση στην χώρα, ανάμεσα στο εξαρτημένο, δουλοπρεπές πολιτικό προσωπικό της διαπλοκής, που ευθέως παίρνει γραμμή από το κέντρο της παρασιτικής διαπλοκής με επικεφαλής τον κ. Μαρινάκη, και από την άλλη ένα πολιτικό προσωπικό που μπορεί να κάνει σωστά ή λάθη, αλλά δεν είναι εξαρτημένο ή διαπλεκόμενο, όσες αποφάσεις παίρνει τις πιστεύει.

Τρίτο ότι αντιστρέψαμε τα κυρίαρχα «όχι», κάτι πολύ δύσκολο ειδικά επειδή έγινε ενόψει ευρωεκλογών και όχι εθνικών εκλογών, τα «όχι στον Τσίπρα», «όχι στον ΣΥΡΙΖΑ», τα «να πάνε από εκεί που ήρθαν» που έλεγε η κ. Γεννηματά πέρυσι το Καλοκαίρι. Πλέον, τα κυρίαρχα «όχι» δεν είναι αυτά, αλλά το «όχι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης», «όχι τα πλεονάσματα στις τσέπες των λίγων και στις offshore της παρασιτικής ελίτ».

Τέταρτο είναι η πλήρης αποκάλυψη και αποδόμηση της ηγετικής παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη. Αποκάλυψη των πραγματικών πολιτικών του σχεδίων και της πολιτικής του ατζέντας, αλλά και αποδόμηση των ηγετικών του χαρακτηριστικών κατά τρόπο που έχει καταστήσει τον κ. Μητσοτάκη το βασικό πρόβλημα της ΝΔ».

Πρόσθεσε τέλος ότι «αυτές οι τέσσερις κρίσιμες και κορυφαίες πολιτικές νίκες που έχουν ήδη συντελεστεί είναι αποφασιστικής σημασίας όχι μόνο ενόψει Ευρωεκλογών, αλλά όπως θα αποδειχθεί και ενόψει εθνικών εκλογών το Φθινόπωρο. Μπορεί να μην έχουμε εθνικές εκλογές μεθαύριο, αλλά ό,τι συνέβη στη χώρα τους τελευταίους δύο-τρεις μήνες αποτέλεσε την θεμελίωση της “μητέρας των μαχών”» που θα γίνει στη συνέχεια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter