Ραγκούσης: Ο Ντογιάκος θα ασχοληθεί με την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου από τον Αδ. Γεωργιάδη;

Ραγκούσης: Ο Ντογιάκος θα ασχοληθεί με την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου από τον Αδ. Γεωργιάδη;

Στην ωμή παρέμβαση του Αδωνη Γεωργιάδη στο έργο της δικαιοσύνης με τη δήλωσή του από το βήμα του βουλής ότι «πρέπει να μπει η Τουλουπάκη φυλακή» και στην. σιωπή του Ισίδωρου Ντογιάκου επ’ αυτού αναφέρεται σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, διερωτώμενος εάν «ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, εκτός από απειλές κατά των ΜΜΕ που αποκαλύπτουν τις υποκλοπές και τη συνταγματική εκτροπή Μητσοτάκη, μήπως έχει κάτι να πει για αυτήν την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου».

Διαβάστε επίσης – Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να θυμίζει μέλη της Cosa Nostra

Προσθέτει δε: «Είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτή, μεσούσης της δίκης, μια τέτοια παρέμβαση, παραβίαση της βασικότερης αρχής του κράτους δικαίου, από τον εν ενέργεια Υπουργό και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προχθές δήλωσε απροκάλυπτα στη Βουλή : «ότι πρέπει να μπει η Τουλουπάκη φυλακή, το λέω και σήμερα»;

Απευθυνόμενος επίσης προς τις δικαστικές ενώσεις διερωτάται εάν κρίνουν απαραίτητο να τοποθετηθούν.

Καταλήγοντας επισημαίνει ότι «τα ΜΜΕ που επικρίνουν τις καθυστερήσεις και τους χειρισμούς των εισαγγελικών αρχών, που συγκρίνουν την Ελλάδα με το Βέλγιο, είναι αυτά που αποκαλύπτουν στοιχεία για τις υποκλοπές και την αντιδημοκρατική εκτροπή Μητσοτάκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter