Ρατσιστικό μίσος από αυτόκλητο «σερίφη» στον Έβρο: Ομολογεί κυνήγι μεταναστών και μιλά για «εθνοκάθαρση» (Video)

Ρατσιστικό μίσος από αυτόκλητο «σερίφη» στον Έβρο: Ομολογεί κυνήγι μεταναστών και μιλά για «εθνοκάθαρση» (Video)

Εξαπλώνεται το φαινόμενο των ρατσιστικών πογκρόμ κατά μεταναστών που εξαπολύουν αυτόκλητοι «σερίφηδες» στη χώρα και συγκεκριμένα στον Έβρο, εκεί που η φωτιά μαίνεται για 10η μέρα. Την ίδια ώρα, κυκλοφορεί ακόμη ένα βίντεο ακροδεξιού κυνηγού κεφαλών, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις φωτιές πυροδοτεί ρατσιστικό μίσος κατά των μεταναστών και ομολογεί ότι ομάδες εθνοφυλάκων και εφέδρων κυνηγούν πρόσφυγες.

Διαβάστε επίσης: Νέο περιστατικό με αυτόκλητους «σερίφηδες» στον Έβρο (Video)

Πρόκειται για τον Χρυσοβαλάντη Αμπράση, ο οποίος είχε ανεβάσει βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook- το οποίο αργότερα «κατέβασε»-, και έδειχνε πως κυνηγούσε κι αυτός πρόσφυγες, καθώς είχε ακινητοποιήσει και αιχμαλωτίσει 4 ανθρώπους που βρίσκονται στο έδαφος, με τη βοήθεια συνεργών, ενώ περηφανεύεται στην κάμερα για την ενέργειά του.

Στο νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο ίδιος, φαίνεται να μιλάει για «κυνήγι μεταναστών» και «εθνοκάθαρση», «καταναγκαστικά έργα» και λέει 10 φορές «να επιβάλουμε το Σύνταγμα».

Συγκριμένα, παραδέχεται ότι εδώ και μέρες κυνηγούν πρόσφυγες και μετανάστες. «Σήμερα φυλάμε. Δε μπορώ να πω που ακριβώς είμαι δεν θέλω να πω. Μέρες τώρα κυνηγάμε και δε σταματάμε να τους κυνηγάμε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, άλλοι Έλληνες κυνηγάνε τους λαθροεισβολείς μέσα στα βουνά. Η εθνοφυλακή οι έφεδροι εθνοφύλακες και όλοι οι άνθρωποι που είναι ελληνόψυχοι και δεν φοβούνται έχουν πάει στα βουνά. Θέλει να γίνει κάθαρση στην Ελλάδα. Και όταν μιλάμε κάθαρση θέλει κάθαρση» αναφέρει.

Μάλιστα, ο ίδιος, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με ανάρτησή του, εμφανίστηκε αμετανόητος για το βίντεο, το οποίο όμως έσπευσε να κατεβάσει από τον λογαριασμό του στα social media.

«Ήρθαν τα παιδάκια το Σορος που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και δεν ξέρουν που είναι ο Έβρος, να μας βγάλουν φασίστες. Ρε τράβα σαπερα. Γιατί όταν θα βρέχουν οι βόμβες θα σε ρωτάνε για της πολιτικές απόψεις σου; τι σε εσάς δεν θα σκάνε;;; εδώ μας έχουν κατακαψει…..και αυτοί την καραμέλα τους», γράφει σε δημόσια ανάρτησή του.

Την ώρα που αυτόκλητοι ακροδεξιοί «σερίφηδες» ομολογούν ότι ομάδες εθνοφυλάκων και εφέδρων κυνηγούν πρόσφυγες, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Αστυνομία. Εισαγγελέας θα παρέμβει;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter