Rebel Moon: Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ

Rebel Moon: Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα επικό trailer διάρκειας 2,5 λεπτών για τη νέα υπεραπαραγωγή του Netflix «Rebel Moon – Part One: A Child».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζακ Σνάιντερ γνωστός από τις ταινίες «300» και το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».

Ο Σνάιντερ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Σέι Χάτεν  (Ballerina ) και Κερτ Τζόνσταντ (300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας).

Η υπόθεση

Μετά τη συντριβή της σ’ ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος η Κόρα ξεκινά μια νέα ζωή σ’ έναν ειρηνικό οικισμό αγροτών. Σύντομα, όμως, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση, όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους κι ο σκληρός ναύαρχος Νόμπελ ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες πούλησαν άθελά τους τη σοδειά τους στους Μπλάνταξ, τους ηγέτες μιας βίαιης ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Αναλαμβάνοντας να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον λαό του Βελντ, η Κόρα και ο Γκούναρ ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν στην πορεία μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται την κοινή τους ανάγκη για λύτρωση.

Το «Rebel Moon – Part One: A Child» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο μέρος του «Rebel MoonThe Scargiver» αναμένεται στις 19 Απριλίου 2024.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter