Ρένεση κατά Άδωνη: «Μόνο η κάλπη μετράει γι’αυτούς, τα υπόλοιπα είναι μύγες στο παρμπρίζ τους»

Ρένεση κατά Άδωνη: «Μόνο η κάλπη μετράει γι’αυτούς, τα υπόλοιπα είναι μύγες στο παρμπρίζ τους»

Καταιγιστική, για ακόμη μια φορά, η Κλέλια Ρένεση μίλησε για το έγκλημα στα Τέμπη δίνοντας τη δική της απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε ανοιχτά για τον θυμό της σε σχέση με την ατιμωρησία των υπεύθυνων για την τραγωδία των Τεμπών και προέτρεψε τους συγγενείς των θυμάτων να συγκροτήσουν κόμμα και να κατέλθουν στις εκλογές.

«Για την τιμωρία ΟΛΩΝ τους, για το χλευασμό τους στις αγωνίες μας, για των αγώνα των ανθρώπων αυτών ! Να μπουν στην καρδιά της ευρωβουλές και να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα»

Στην ανάρτηση της η ηθοποιός ανέβασε creenshot από το post του Άδωνι Γεωργιάδη, στο οποίο φαίνεται ο υπουργός να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος  στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου σχολιάζοντας πως «μόνο η κάλπη μετράει γι αυτούς, τα υπόλοιπα είναι μύγες στο παρμπρίζ τους».

Η απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη

«Ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά. Ένα χτύπημα σε όλα τα πολιτικά κόμματα που απαρτίζουν το σύστημα αυτό, που στηρίζουν ή ανέχονται την τόση συγκάλυψη, την εξαρτωμένη κ τυφλή δικαιοσύνη της χώρας.

Αφού τα δάκρυα, ο πόνος κ οι διαμαρτυρίες ΔΕΝ τους αφορούν πρέπει να γίνει ένα χτύπημα εκεί που πονάνε. Στο πολιτικό του κόστος.

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. 52 είναι οι νόμοι της χώρας.

52 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, απ τους 57 νεκρούς. Ένας για κάθε νομό. Να ψηφίσουμε όλοι μια φορά και να το φχαριστηθει η καρδιά μας. Για την τιμωρία ΟΛΩΝ τους, για τον χλευασμό τους στις αγωνίες μας, για τον αγώνα των ανθρώπων αυτών!

Να μπουν στην καρδιά της ευρωβουλής και να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα. Κάνε νεράιδα το θαύμα σου κ γω θα σ ανάβω κεράκι κάθε μέρα.

ΥΓ.: η σημερνή ανάρτηση του υπουργού της καρδιάς μας, δείχνει ξεκάθαρα ότι ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΠΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥΣ.

Υγ2. Το ψήφισμα είναι μια σπουδαία αρχή. Η κάλπη είναι όμως η τιμωρία. Και κει θα δουν πως όταν κάτι έχει νόημα, αξίζει να ψηφιστεί από όλους.

Η αποχή θα ελαχιστοποιηθεί. Θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν άβουλοι αδιάφοροι ψηφοφόροι που δεν συμμετέχουν γιατί βαριούνται … αλλά θα καταλάβουν όλοι ότι κάθονται σε ένα καζάνι που θα εκραγεί —-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ—- θα αποδειχθεί ότι είναι Μαριονέτες για τον σοφό ελληνικό λαό που για χρόνια δεν συμμετέχει σε εκλογές ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ. Οι ανέπνευστες εκλογές τους έχουν να κάνουν μόνο με ΜΕΓΑΛΑ και ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ —- τίποτα άλλο. Του ονείρου μου όμως ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΤΑΙ , ΜΕ ΠΝΙΓΗΡΟ ΒΡΥΧΗΘΜΟ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα της Κλέλιας Ρένεση για τις εκλογές: «Μην κλαίτε τον πεθαμένο, οργανωθείτε»

Αποστομωτική απάντηση Ρένεση στα ομοφοβικά σχόλια: «Παρά φύσιν είναι το 90% που φτύνουν αίμα για να βγει ο μήνας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter